dimarts, 18 de setembre del 2007

Prèvi a la primera trobada

Aquest dimecres 19 ens trobem a la Residència Montblanc,
amb els residents us esperarem a les 15h de la tarda a la sala gran.

Es tracta d'estar còmodes en aquesta primera trobada,
alguns residents portaran la targeta de presentació i vosaltres la podeu fer també.

Proposta: Primer algun resident, la majoria són dones residents, us pot explicar les dinàmiques de la Residència, què s'hi fa, una mica la història de la residència.
Les coordinadores podem explicar els reptes d'aquesta optativa projecte. I vosaltres, els joves alumnes, us hauríeu de presentar també.

La dinàmica de les presentacions pretén ser divertida per tots, es tracta de tenir un contacte de tres minuts amb cada persona gran de forma amena i aprendre a diferenciar la química amb les persones i deixant-se atraure per la persona gran que volem conèixer. Seran tres o cinc minuts que omplirem observant les mirades, olorant la persona, formulant preguntes concretes i escoltant com formula les seves respostes. Es tracta sols d'experimentar!

Al acabar, quan tothom hagi passat per tothom, anirem a veure la residència amb la companyia dels residents, i si han aparegut parelles intergeneracionals molt clarament ja podran quedar per la propera visita, ara ja ells sols i iniciar aquest treball. Potser hi hauran parelles que s'ho hauran de pensar.
Amb tot, esperem que sigui una tarda vetllada diferent a la residència, i tenint present, que l'esponteneitat pot canviar o alterar la planificació d'aquest taller,

per qualsevol cosa es comuniquem,
és fàcil amb les noves tecnologies!
Per cert, encara ningú s'ha atrevit a omplir el seu blog!! atreviu-vos!!!
Laura